Mine Anaokulu


Vizyon: Evrensel Değerleri Geleceğe Taşıyacak Olan Çocuklardır.” İlkesiyle Küçük Sınırlarımız İçinde Tercih Edilen Bir Kurum Olmak.

Misyon: Çocuklarımızı, Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda beden ruh ahlak ve duygu bakımından sağlıklı birer yurttaş olarak yetiştirmek, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yapmaktır.

Başarılar: Eylül 2004 yılında Okul Öncesi Eğitimi Geliştirme ve Yaygınlaştırma Platformu’nun “Okul Öncesi Günleri” katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi almıştır. Ankara Valiliğince 2006 yılında “Eğitim Bölgesi/Yerleşim Alanında” en başarılı kurum olarak seçilmiş olup Başarı Belgesi almıştır. Okulumuz öğrencilerine sunduğu sağlıklı menüsüyle ve hareketli yaşam kültürü kazandırmaya yönelik çalışmalarıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından verilen ‘‘BESLENME DOSTU OKULLAR ÖDÜLÜ’’nü almıştır. Bakanlıkça belirlenen genel temizlik standartlarını yakalayan kurumlara verilen ‘‘BEYAZ BAYRAK’’ ve ‘’OKULUM TEMİZ BELGESİ’’ ödülüne layık görülmüştür. “21.Yüzyılda STEM ile Biz de Varız” isimli KA1 projesiyle AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında kurumsal olarak başvurulmuştur.

Saatler: Sabahçı Grup 08.00/13.00, Yarım Gün Öğlenci Grup 13.00/18.00
Isınma: Merkezi Sistem/Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzun Servisi Yoktur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Eylül 2004 yılında Okul Öncesi Eğitimi Geliştirme ve Yaygınlaştırma Platformu’nun “Okul Öncesi Günleri” katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi almıştır. Ankara Valiliğince 2006 yılında “Eğitim Bölgesi/Yerleşim Alanında” en başarılı kurum olarak seçilmiş olup Başarı Belgesi almıştır. Okulumuz öğrencilerine sunduğu sağlıklı menüsüyle ve hareketli yaşam kültürü kazandırmaya yönelik çalışmalarıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından verilen ‘‘BESLENME DOSTU OKULLAR ÖDÜLÜ’’nü almıştır. Bakanlıkça belirlenen genel temizlik standartlarını yakalayan kurumlara verilen ‘‘BEYAZ BAYRAK’’ ve ‘’OKULUM TEMİZ BELGESİ’’ ödülüne layık görülmüştür. “21.Yüzyılda STEM ile Biz de Varız” isimli KA1 projesiyle AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında kurumsal olarak başvurulmuştur.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: “21.Yüzyılda STEM ile Biz de Varız” isimli KA1 projesiyle AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında kurumsal olarak başvurulmuştur.

Telefon - 0312 2804174

Belgegeçer - (312) 280 4174

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://etimesgutmineanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ALTAY MAH. BEGONYA CAD. MİNE ANAOKULU BLOK NO 11A ETİMESGUT / ANKARA

Öğretmen :9
Öğrenci :103
Derslik :3
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1052
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okul Çevresinde büyüklü küçüklü alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Alışveriş merkezlerinin içerisinde buz pateni, sinema, bowling salonu bulunmakta olup, ayrıca Aile Yaşam Merkezi ile Göksu Parkı bulunmaktadır.

Adres - ALTAY MAH. BEGONYA CAD. MİNE ANAOKULU BLOK NO 11A ETİMESGUT / ANKARA

Ulaşım Toplu taşıma araçları ile ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık (Kızılay)yaklaşık 28 km, İlçe Merkezine Uzaklık yaklaşık 8 km.